Reacties van mensen…

geplaatst in: Geen categorie | 0

nederlandvlag Anita: “Fred zag ik op een jaarbeurs. Hij tekende ‘live’ in een drukke hal. Werd daardoor niet afgeleid, maar antwoordde wel op de vragen die hem gesteld werden. Hij tekent vanaf een foto en wel zo realistisch dat het beeld werkelijk tot leven lijkt te komen. Op mijn verzoek heeft hij mijn kinderen getekend en ik ben heel erg blij dat ik hem ben tegengekomen. Je kunt natuurlijk een foto laten maken, maar dit is echt uniek”

Merel: “Ons kind heeft het syndroom van Down. Het is een heel blij kind, we zijn gek op hem en Fred heeft hem op een treffende manier getekend”

Jaap: We hebben een prachtige businessruimte waar onze sponsoren, leveranciers en vrienden komen kijken naar de wedstrijden van onze fantastische ploeg. Ik ontmoette Fred bij toeval, hij exposeerde met zijn tekeningen in een hal tijdens een wielerconcours. De treffende gelijkenis van Rinus Michels, Johan Cruijff en Frank Rijkaard maakte mij even sprakeloos… Ik vroeg hem om te exposeren in onze businessruimte tijdens een van onze maandelijke businessbijeenkomst”

Vader van Dirk: “Dit portret is zo op en top Dirk: zweet, kracht, blijheid en natuurlijk in het mooiste shirt ter wereld”

engvlag Anita: “I met Fred on a fair. He was drawing ‘live’ in crowded hall. Not disturbed by the noise, but actually did answer my questions. He was drawing as it was a photo and it was so realistic that the picture seem to come to life. I asked him to draw my children and i’m so glad that I met him. Of course you can make a photo, but this is really unique”.

Merel: “Our child was born with the syndrom of Down. He is a very happy child, we are fond of him and Fred draw our little guy on a very special realistic way.”

Jaap: We do have a fine business space where our sponsors, friends come to watch the games of our fantastic team. I met Fred by during a bicerace. He was drawing and exposing in a hall near the race. There is saw the amazing pictures of the famous Dutch sportsman: Rinus Michels, Johan Cruijff and Frank Rijkaard. I was speechless. Of course I asked him to do a exposition in our place. He did!”

Father of Dirk: “This portrait is so Dirk! Sweat, power, happiness and of cours into the most beautifull shirt in the world.”